Galleri til inspiration

Vi er et lille dansk møbelværksted med speciale i fremstilling af møbler i genbrugstræ.  Hos os finder du dansk producerede produkter i ægte skandinavisk design.

Lad dig inspirere af vores rå og rustikke møbler. Du vil finde vildmarksbad, plankeborde, spiseborde, bordbænk sæt,  svævehylder, vin holdere, reoler, kasse sæt, lamel stole og meget mere. Alle udført i genbrugstræ, hvilket giver dig et unikt og bæredygtigt møbel.

Efter ønske kan størstedelen af vores produkter udføres efter helt specifikke ønsker og mål, så det passer perfekt ind i hjemmet eller virksomheden.

Unik sofabord med krys ben i genbrugstræ, fra Idalund Design. Dansk produceret.
Massiv skammel med hjul i genbrugstræ. Produceret af Idalund Design
Unik bænk fra Idalund Design med natur kant og træ ben. Dansk produceret

Dansk produceret vildmarksbad

Vi tilbyder som de eneste, eksklusive dansk produceret vildmarksbad. Så kan du for alvor forlænge sommerens glæder, og nyde velværen under den åbne himmel med familie og venner.

Vi kan tilpasse dit vildmarksbad efter helt specifikke ønsker og mål, således den passer perfekt til netop der hvor du vil have den. Den leveres som saml-selv sæt. Fordelen ved at samle selv,  er, at den kan placeres næsten hvor som helst, uden den ekstra udgift der er forbundet med at skulle løfte en 250 kg tungt badekar på plads. Den leveres med en nem og enkel monterings-vejledning. Opsætnings-tid er ikke mere en små 20 minutter.

Vores vildmarksbad fås i mange forskellige størrelser og varianter. Se vores udvalg af vildmarksbad her.

Vildmarkdsbad med plastik indsats Idalund Design
Vildmarkdsbad med plastik indsats Idalund Design
Vildmarkdsbad med plastik indsats Idalund Design

Svævehylder i små og store størrelser

Vores svævehylder er udført i massivt genbrugstræ og er et af vores mest populære varer. De kan bruges i alle hjemmets rum uanset om det er stue, køkken, entré eller soveværelset. Inden du beslutter dig for hvilken farve din svævehylde fra Idalund Design skal være, så tænk over den øvrige boligindretning, samt hvilket materiale din nye svævehylde skal passe sammen med.

En sort hylde matcher de fleste møbler, mens vores brune og lysebrune træ svævehylder går godt i spænd med lignende materialer og grønne planter.

Svævehylde i genbrugstræ, lysebrun. 100cm. Fra Idalund Design. Håndlavet.
Svævehylde i genbrugstræ, lysebrun. 120cm. Fra Idalund Design. Håndlavet.
Svævehylde i genbrugstræ, mørkebrun. 100cm. Fra Idalund Design. Håndlavet.

Vinholdere til væg og gulv

Vores vinholdere er til dig som ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet, design eller miljøet. De er alle håndlavede og udført i genbrugstræ. Vores udvalg består af vinholdere i forskellige størrelser, former og prisklasser. Med vores brede sortiment, er du i stand til at finde vinholdere der er velegnet til fremvisning på bordet, væggen eller som seperat møblement i hjemmet.

Vinreol væg 12 flasker lysebrun
Bord vinholder i træ med plads til 4 flasker. Idalund Design.
Vinholder til gulv med plads til 20 flasker. fra Idalund Design Dansk produceret af genbrugstræ.