Søg
Close this search box.

Handelsbetingelser

Information

Idalund Design ApS
Idalundvej 41
4990 Sakskøbing
CVR nr.: 43208349
Telefon: 60 41 78 12
Email: [email protected]

1. Priser

Hos Idalund Design ApS er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

2. Betaling

Idalund Design ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, MasterCard, MobilePay og bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgående varer.

3. Levering

Vi tilbyder levering til hele Danmark og øerne, og uanset købsbeløbet er fragten gratis, når du handler hos Idalund Design. Vi benytter forskellige fragtfirmaer til at levere dine varer og bestræber os altid på at levere til din leveringsadresse, hvis det er muligt. Idalund Design er ikke ansvarlig for forsinkelser eller andre uforudsete hændelser i forbindelse med levering fra eksterne leverandører.

Når du modtager et produkt fra os, er det dit ansvar at tjekke det for fejl eller mangler. Dette skal meddeles uden forsinkelse dog senest 14 dage efter den dag, du har modtaget ordren. Efter de 14 dage, vil Idalund Design ikke længere være ansvarlige for eventuelle fejl eller mangler, du opdager i produktet. Pakker, der beskadiges under levering, skal straks anmeldes til fragtfirmaet, der er ansvarlig for leveringen.

Hvis dine varer bliver leveret til pakkeshop, skal du selv sørge for at afhente pakken inden for den angivne tidsfrist, som udstedes af fragtfirmaet. Hvis tidsfristen overskrides, vil der blive pålagt et håndteringsgebyr fra Idalund Design på 100 kr. inkl. moms.

Vores varer leveres alle hverdage, og din vare vil som udgangspunkt blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen. For visse varer gælder der særlige leveringsvilkår, som vil blive angivet specifikt forud for køb af disse varer. For eksempel vil et vildmarksbad have en standard leveringstid på 1-3 uger. Efter produktets levering til kundens ønskede adresse, overdrages ansvaret for produktet til kunden. Vi påtager os ikke længere noget ansvar for eventuelle skader på varen.

Bemærk venligst, at vi ikke kan levere til udlandet, Færøerne eller Grønland.

3.1 Særlige leveringsvilkår for vildmarksblade med plastik indsats

3.1.1 Standard levering 1-3 uger

Vi garanterer levering af dit produkt direkte til din adresse inden for 1-3 uger. Denne leveringsform betyder at leveringen er gratis, men vær opmærksom på, at denne leveringsform ikke giver dig mulighed for at vælge en specifik dato for levering. Produktet vil blive leveret når det passer sammen med en tur i området, men max. 3 uger efter dit køb.

Du vil altid blive kontaktet af Idalund Design inden levering.

3.1.2 Levering efter eget ønske

Vil du selv bestemme datoen for levering af dit produkt? Med denne løsning kan du planlægge leveringen, så den passer bedst muligt ind i din kalender og hverdag. Det er vigtigt at være opmærksom på, at levering efter eget ønske kun er muligt fra mindst 5 dage efter købsdatoen og op til 3 måneder frem.

Hvis du fx har et sommerhus, som du kun besøger nogle få uger om året, kan det være en fordel at bestille levering af dit produkt til det tidspunkt, hvor du er i sommerhuset. Du vil altid blive kontaktet af Idalund Design inden levering.

3.1.3 Ekspres levering indenfor 3 dage

Med denne leveringsform vil du modtage dit produkt inden for kun 3 dage. Så hvis du pludselig står i en situation, hvor du mangler et produkt til en fest i weekenden, eller dit eget produkt er gået i stykker, så kan dette være løsningen for dig.

Du vil altid blive kontaktet af Idalund Design inden levering.

3.2 Særlige leveringsvilkår for vildmarksbade med akryl indsats

Levering af vildmarksbade med akryl indsats sker som udgangspunkt med egen lastbil, som er udstyret med baglift. Vildmarksbadene bliver leveret opretstående på en palle og håndteres med en palleløfter. Det er derfor afgørende, at aflæsningsområdet har et fast underlag. Leveringen foretages ved kantstenen eller indkørslen.

For at sikre, at varen kan blive leveret, er det nødvendigt, at adgangsvejen har fri passage med en minimumshøjde på 4 meter og en bredde på mindst 3 meter. Chaufføren har det endelige ord og beslutter, hvor aflæsningen skal finde sted. Som regel gælder aflæsning ved nærmeste faste vej.

Der kan opstå situationer, hvor produktet ikke kan leveres via veje, der er vanskelige at komme frem på, såsom smalle veje i sommerhusområder, kolonihaver og haveforeninger. I sådanne tilfælde vil leveringen i stedet ske til en eventuelt fælles parkeringsplads eller et sted, som chaufføren vurderer som muligt.

3.3 Særlige leveringsvilkår for vildmarksbade fra Rex Nordic

Levering af vildmarksbade fra Rex Nordic sker med ekstern leverandør, som er udstyret med baglift. Vildmarksbadene bliver leveret opretstående på en palle og håndteres med en palleløfter. Det er derfor afgørende, at aflæsningsområdet har et fast underlag. Leveringen foretages ved kantstenen eller indkørslen.

For at sikre, at varen kan blive leveret, er det nødvendigt, at adgangsvejen har fri passage med en minimumshøjde på 4 meter og en bredde på mindst 3 meter. Chaufføren har det endelige ord og beslutter, hvor aflæsningen skal finde sted. Som regel gælder aflæsning ved nærmeste faste vej.

Der kan opstå situationer, hvor produktet ikke kan leveres via veje, der er vanskelige at komme frem på, såsom smalle veje i sommerhusområder, kolonihaver og haveforeninger. I sådanne tilfælde vil leveringen i stedet ske til en eventuelt fælles parkeringsplads eller et sted, som chaufføren vurderer som muligt.

3.4 information vedr. Force Majeure

Vi tager forbehold for uforudsigelige situationer, som er ude af vores kontrol, der kan påvirke leveringstiden, så som dårligt vejr, nedbrud af bil, lukkede veje/broer eller andre lignende situationer.

Vi vil altid gøre vores bedste for at minimere eventuelle forsinkelser og holde dig opdateret om eventuelle ændringer i leveringstidspunktet.

4. Reklamation og garanti

Vi ønsker at give dig tryghed i dine køb og derfor tilbyder vi udover din almindelige reklamationsret ekstra garanti på udvalgte produkter for at sikre din fulde tilfredshed. Vi opfordrer dig derfor til at læse nedenstående betingelser og vilkår grundigt, så du er fuldt informeret om hvad du kan forvente af os.

Ved returnering, reklamation eller benyttelse af fortrydelsesretten, bedes du sende varerne til følgende adresse:

Idalund Design ApS
Idalundvej 41, 4990 Sakskøbing

Bemærk venligst, at vi ikke modtager forsendelser pr. efterkrav.

4.1 Reklamation

Vi hos Idalund Design ApS tilbyder en reklamationsret på 2 år i overensstemmelse med købeloven. Vores reklamationsret dækker eventuelle materiale- eller fabrikationsfejl, og vi tilbyder en række muligheder såsom reparation, ombytning, refusion eller prisafslag afhængigt af situationen. Det er dog vigtigt at påpege, at reklamationsretten ikke dækker fejl eller skader forårsaget af forkert håndtering af produktet eller ydelsen.

4.1.1 Fejl og mangler ved levering

Skulle der være fejl og mangler ved varen ved levering, er det vigtigt, at varen ikke tages i brug. Hvis produktet tages i brug trods fejl eller skader, ophæves retten til at reklamere over disse forhold.

Opdager du fejl ved produktet, bedes du straks rette henvendelse til Idalund Design. Dette gøres via email til [email protected], hvor du skal reklamere over de pågældende fejl eller mangler.

Varen må kun tages i brug, hvis og når Idalund Design har givet skriftlig bekræftelse via email. Indtil en sådan bekræftelse er modtaget, skal varen forblive ubrugt.

4.1.2 Særlige vilkår vedr. reklamation

Det skal påpeges, at de efterfølgende reklamations- og garantivilkår ikke er gældende for produkter fra Rex Nordic, Swim and Fun og BWT. For disse produkter vil producentens specifikke reklamations- og garantibetingelser være gældende. Enhver reklamation eller garantisag skal indgives til Rex NordicSwim and Fun eller BWT.

Produkter fra Rex Nordic er underlagt producentens specifikke betingelser for reklamation og garanti, dog skal al henvendelse ske gennem Idalund Design.

4.2 Garanti

Vi tilbyder garanti på udvalgte produkter for at sikre kvalitet og holdbarhed for vores kunder – se nedenfor.

 • Vildmarksbadets plastikindsats er dækket af 20 års garanti mod krakelering og revner.
 • Brændeovne i rustfrit stål er dækket af 2 års garanti mod gennemtæring.

4.2.2 Ansvarsfraskrivelse for garanti på vildmarksbad og tilbehør

 • Manglende korrekt installation, betjening eller vedligeholdelse af vildmarksbadet og brændeovnen i overensstemmelse med vores brugervejledning og monteringsvejledning, der kan findes på vores hjemmeside.
 • Ikke at opretholde en ordentlig kemisk balance i vildmarksbadet (pH-niveau mellem 7,0 og 7,8, total alkalitet (TA) mellem 80 til 150 ppm, frit klor mellem 0,5 – 1,5mg / l, total opløst tørstof (TDS) mindre end 1200 ppm, salt maksimum 8 g / l).
 • Til frysning eller andre forhold, der forårsager utilstrækkelig vandcirkulation.
 • Ved modificering udenfor anvisningerne.
 • Flyverust på brændeovnen skal fjernes, når det opdages, ellers bortfalder garantien mod gennemtæring.
 • Risten er ikke dækket af garantien.
 • Fyring med andet end brænde. Dette gælder kun for vildmarksbad med brændeovn.
 • Garantien er ikke gældende, hvis brændeovnen er koblet over en cirkulations- eller filterpumpe.
 • Misbrug, ændring, ulykke, brand, oversvømmelse, lynnedslag, gnavere, insekter, forsømmelighed eller uforudsete handlinger.
 • Overophedning af brændeovnen.
 • Overophedning, der resulterer i smeltning af plastikindsatsen.
 • Overophedning, der skyldes utætheder i pumpen eller gennemføringerne.

 

Bemærk venligst, at denne ansvarsfraskrivelse ikke er udtømmende og at yderligere betingelser kan finde anvendelse. Vi anbefaler stærkt, at du læser vores fulde garantibetingelser, før du bruger vildmarksbadet og dets tilhørende varmekilde.

4.3 Reklamationsvilkår for servicebesøg

 • Er produktet under 2 år og er man berettiget til en reklamation, så er servicebesøget uden omkostning.
 • Hvis servicebesøget ikke er omfattet af den almindelige reklamationsret, faktureres der for besøget ved eftersendelse af faktura på 799 kr. pr. time inkl. moms + 3 kr. pr. kørt km. tur/retur.

5. Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag;

 • Hvor du modtager ordren.
 • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
 • Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
 • Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på [email protected]. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Ønsker du at sende varen retur til os, skal du sende varen til:
Idalund Design ApS
Idalundvej 41
4990 Sakskøbing

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

5.1 Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

 • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
 • Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
 • Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
 • Varer, hvor plomberingen er brudt.

6. Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for alle vores vildmarksbad og special ordre. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 3500 DKK inkl. moms.

Ved returnering skal varen sendes til Idalundvej 41, 4990 Sakskøbing, og ikke til en pakkeshop. Varen bliver ikke afhentet hvis den ender i en pakkeshop. Returretten bortfalder efter 14 dage.

6.1 Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

7. Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.

Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

8. Persondatapoltik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Idalund Design ApS. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

9. Klagemuligheder – oversigt og links

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: [email protected]

Kunderne er vilde med os!

Service og produkt ud over det sædvanlige. Dyk ned i vores Trustpilot-anmeldelser og udforsk de mange autentiske oplevelser.