Handelsbetingelser

Generelle oplysninger:

Idalund Design
Enkeltmandsfirma stiftet i 2017
CVR nr. 38295535
Idalundvej 41, 4990 Sakskøbing
E-mail: info@idalunddesign.dk
Telefon: +45 60 41 78 12

 

Nærværende aftale

Nærværende aftale er et juridisk dokument, der beskriver købers og Idalund Designs rettigheder og forpligtelser i forbindelse med de tjenester, som Idalund Design formidler gennem www.idalunddesign.dk. Når køber benytter Idalund Designs tjenester, erklærer køber, med markering af feltet “jeg har læst og accepteret Idalund Designs vilkår”, sig indforstået med betingelserne i nærværende aftale.

 

Betaling

Alle køb hos www.idalunddesign.dk sker med kreditkort og epay/nets.

Køber kan betale med følgende kreditkort: Dankort, visa/dankort og Mastercard.

Efter købet sendes en kvittering for købet direkte til købers e-mail adresse. Købets beløb trækkes på kortholders konto, når ordren er afsendt.

 

Leveringbetingelser

Leveringsmåde i webshoppen foregår med post Danmark eller fragtmand, til fortovskant ved din adresse, eller så langt lastbilen kan køre.
Fragten er gratis uanset produktets udsalgspris. Leveringstiden for varen er normalt  1 – 3 uger – visse varer har kortere leveringstid og andre længere. Leveringstid står oplyst ved varen på webshoppen. Hvis der er leveringstid på din ordre, kontakter vi dig senest 2 hverdage efter din bestilling og oplyser om leveringstid.

Produkter der bestilles til nærmeste pakkshop, forventes det at kunden selv sørger for at afhente sin pakke inden for perioden. Tidsfristen udstedes af enten Postnord eller GLS. Udløber tidsfristen, vil der blive pålagt et håndteringsgebyr fra Idalund Design på kr. 100,- inkl. moms.

 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.idalunddesign.dk. Fortrydelses-fristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Meddelelsen skal ske via e-mail: info@Idalunddesign.dk . I din meddelelse skal du gøre os tydelig opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte en standardfortrydelses-formular og sende med retur. Den finder du i din ordrebekræftelse og nederst i dette dokument.  Link til standardfortrydelsesformular

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for alle vores vildmarksbad og special ordre. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 3500 DKK inkl. moms.

Ved returnering skal varen sendes til Idalundvej 41, 4990 Sakskøbing, og ikke til en pakkeshop. Varen bliver ikke afhentet hvis den ender i en pakkeshop. Returretten bortfalder efter 14 dage.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på, med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelser og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på nedensåtende adresse. Mod forudgående aftale.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Idalund Design
Idalundvej 41
4990 Sakskøbing
Danmark

Hvad skal jeg sende med tilbage ?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores standardfortrydelsesformular. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb. Alt reklamation skal foregå via e-mail: info@idalunddesign.dk.
Når du handler hos www.idalunddesign.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at mangler ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Produktet må desuden ikke tages i brug hvis det er beskadiget ved levering. Tages produktet i brug, bortfalder reklamationen.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ” rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger. Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Idalund Design
Idalundvej 41
4990 Sakskøbing
Danmark

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os:
Når du sender varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Idalund Design og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi ,at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren, sælger og revisionscentret for Idalund Design har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på www.Idalunddesign.dk er Laila Nilsson.

Vi opbevarer ikke kunde oplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kunde oplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til www.idalunddesign.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos www.idalunddesign.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Idalund Design via E-mail Info@idalundesign.dk.

 

Klage adgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til e-mail: Info@idalunddesign.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence og forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsenvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk