Handelsbetingelser

Idalund Design ApS
Idalundvej 41
4990 Sakskøbing
CVR nr.: 43208349
Telefon: 60417812
Email: info@idalunddesign.dk


Priser

Hos Idalund Design ApS er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.


Betaling

Idalund Design ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, MasterCard, MobilePay og bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.


Levering

Idalund Design ApS tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 17 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag. Vi sender til hele Danmark og øerne. Når du handler hos Idalund Design får du gratis fragt uanset beløbet. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen. Dine varer sendes med Post Nord. Udvalgte varer leveres til fortovskant af vores egen fragtmand. Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.

OBS: Produkter der er bestilt til nærmeste pakkeshop, skal kunden selv afhente sin pakke inden for tidsfristen. Tidsfristen udstedes af PostNord. Udløber tidsfristen, vil der blive pålagt et håndteringsgebyr til kunden fra Idalund Design på kr. 100,- inkl. moms.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen. For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer. Eksempelvis er der 1-3 ugers leveringstid på et vildmarksbad.


Garanti og reklamation

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Idalund Design ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:
Idalund Design ApS
Idalundvej 41
4990 Sakskøbing
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Garanti for vildmarksbad og tilbehør:

 • 20 års garanti på plastik indsats (gælder kun hvis plastikken krakelerer eller revner).
 • 20 års garanti på Thermo Wood mod råd og svamp.
 • På vores rustfri syrefaste brændeovne vil der forekomme flyverust, men dette anses ikke som værende gennemgående rust. Garantien dækker ikke mod flyverust på vores ovne.
 • Garantien bortfalder ved kobling af ovn direkte til filterpumpe – følg anbefalede anvisninger.

Garanti for Swim & Fun produkter:
Alt garanti og reklamation skal ske hos Swim & Fun – her gælder deres garanti og reklmationsordninger.

Garanti for BWT produkter:
Alt garanti og reklamation skal ske hos BWT – her gælder deres garanti og reklmationsordninger.


Reklamtionsvilkår for servicebesøg

 • Er produktet under 2 år og er man berettiget til en reklamation, så er servicebesøget uden omkostning.
 • Hvis servicebesøget ikke er omfattet af den almindelige reklamationsret, faktureres der for besøget ved eftersendelse af faktura på 799 kr. inkl. moms + 3 kr. pr. kørt km. tur/retur.


Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag;

 • Hvor du modtager ordren.
 • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
 • Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
 • Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@idalunddesign.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:
Idalund Design ApS
Idalundvej 41
4990 Sakskøbing

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.


Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

 • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
 • Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
 • Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
 • Varer, hvor plomberingen er brudt.


Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for alle vores vildmarksbad og special ordre. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 3500 DKK inkl. moms.

Ved returnering skal varen sendes til Idalundvej 41, 4990 Sakskøbing, og ikke til en pakkeshop. Varen bliver ikke afhentet hvis den ender i en pakkeshop. Returretten bortfalder efter 14 dage.


Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.


Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.
Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Idalund Design ApS. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.


Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@idalunddesign.dk